Racó dels alumnes

Per Tots Sants els alumnes de 1r i 2n d'ESO han escrit contes de por. Aquí teniu el conte del Gerard Lozano de 1r A


Una nit terrorífica

Era una nit que mai oblidaré. Una nit molt estranya i misteriosa. Estàvem uns quants amics, un divendres 13, en el banc de la porta de l’ institut quan, de sobte, una boira molt espessa va cobrir tot Vallbona. Al cap d’uns 5 minuts es va sentir el so d’ unes cadenes, el so venia pel darrere, vam mirar i...vam veure una ombra d’una forma molt estranya. Tota la colla ens vam espantar molt i encara més quan les portes de
l’ institut es van obrir de bat a bat. Vam decidir entrar per descobrir què era aquella ombra. En el porxo feia un corrent d’aire que anava canviant d’olors i de temperatura. Vam avançar, ens vam detenir en el mòdul 4, perquè la porta estava oberta, vam mirar i hi havia una persona pujada a una de les parets. Tot seguit va baixar,  ens va mirar i ens va dir:
-Què voleu nois?
Nosaltres no sabíem què dir. Fins que al cap dels 10 segons va desaparèixer. Tots ens vam quedar de pedra. Fins que vam sentir un crit. Vam anar més o menys cap  on havíem sentir el crit. Es va encendre un llum i vam poder veure unes petjades de sang, les vam seguir fins que vam trobar un missatge escrit en la paret que deia: No em trobareu panolis!!!. Tots vam pensar el mateix, segur que la persona volia que juguéssim amb ell però, de forma terrorífica! 
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada